Φρίκη! Πέρασαν 16 τρένα από πάνω του γιατί τσακωνόντουσαν ποιος είναι αρμόδιος!

Συνέβη κι αυτό! Ένας άνδρας έχασε την ζωή του καθώς παρασύρθηκε από τρένο ενώ επιχειρούσε να διασχίσει τις ράγες. Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στο Ουτάρ Πραντες στην Ινδία και θα παρέμενε ενδεχομένως αποκλειστικά στις σελίδες του ινδικού Τύπου, αν δεν επακολουθούσαν τα παρακάτω…

Ο άτυχος άνδρας, όπως αναφέρουν οι Τάιμς της Ινδίας, παρασύρθηκε και διαμελίστηκε από συνολικά 16 (!) τρένα, καθώς άργησε επί έξι ώρες η μεταφορά του στο νεκροτομείο.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή και για την σκανδαλώδη καθυστέρηση ευθύνεται η διαμάχη δυο αστυνομικών τμημάτων που διαφωνούσαν αναφορικά με το ποιος έχει την δικαιοδοσία να αναλάβει την απομάκρυνση του πτώματος…

Μέχρι να αποφασίσουν, από το σταθμό διήλθαν συνολικά 16 τρένα, παρασύροντας κάθε φορά το πτώμα, που όπως είναι αναμενόμενο, πλέον είναι αδύνατον να αναγνωριστεί.

Όσο για τις ινδικές Αρχές, εξακολουθούσαν και μετά το επεισόδιο να αλληλοκατηγορούνται για το ποιος ήταν αρμόδιος  για την απομάκρυνση του πτώματος.

Δημοσίευση σχολίου