ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ για το Σάκη Ρουβά, μετά από τρελό κυνηγητό...


Μας σόκαρε η είδηση σήμερα που αφορά τον αγαπημένο τραγουδιστή Σάκη Ρουβά! Οπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες μία τεράστια μαύρη κατσαρίδα παρενοχλούσε το Σάκη ο οποίος μετά από τρελή καταδίωξη κατάφερε και την σκότωσε! ΘΡΗΝΟΣ, οδυρμός και θλίψη για τις απανταχού φιλενάδες της εν λόγω κατσαρίδας οι οποίες κατηγορούν το Σάκη για ρατσιστική συμπεριφορά, καθώς πληροφορίες λένε ότι μία καφέ την είχε αφήσει να ζήσει!


Διαλέξαμε αυτή τη μέρα για να παίξουμε το εξοργιστικό παιχνίδι των βαρύγδουπων τίτλων των απανταχού ξεπεσμένων μπλογκεράδων που παίζουν με τα νεύρα μας και τα δικά σας. Σκοπός τους φυσικά είναι να προσελκύσουν το κοινό και να ανεβάσουν την επισκεψιμότητα του site ή του blog τους χωρίς ήθος και ηθική, με μοναδικό σκοπό το κέρδος.


 Πρότασή μας είναι να προσπαθήσουν να γράψουν δύο αράδες από αληθινά γεγονότα και να σταματήσει ο εμπαιγμός του πολίτη! Με μία τεράστια συγνώμη θα ζητήσουμε την επιείκειά σας λόγω της ημέρας, στα γαλλικά που θα θέλατε να μας πείτε, αλλά κάπως έτσι νιώθουμε και εμείς με όσα βλέπουμε!!

Δημοσίευση σχολίου