Καθαρίστρια σε νοσοκομείο έριχνε ούρα στο νερό που έπιναν οι συνάδελφοί της! 
Καθαρίστρια με περίεργα βίτσια στην Αμμόχωστο της Κύπρου. Σέρβιρε ούρα αντί για νερό σε συναδέλφους της! Πώς έγινε αντιληπτή και πιάστηκε στη “φάκα” της αστυνομίας!
Πολλές περιπτώσεις καθαριστριών στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου που παρουσίαζαν ανεξήγητους πόνους και ζαλάδες και είχαν εμετούς εξιχνιάστηκαν με την αποκάλυψη ότι μια συνάδελφός τους τοποθετούσε συστηματικά ούρα στο νερό τους.

Ύστερα από μερικές συσκέψεις για λύση του “μυστηρίου” αποφασίστηκε να τοποθετηθεί στον χώρο εργασίας των καθαριστριών κάμερα παρακολούθησης.

Μετά από ένα διήμερο καταγραφής η διεύθυνση του νοσοκομείου διαπίστωσε ότι 55χρονη καθαρίστρια από χωριό της επαρχίας τοποθετούσε στις φιάλες νερού των συναδέλφων της ένα άγνωστο υγρό.

Κλήθηκαν άνδρες της Αστυνομίας Αμμοχώστου οι οποίοι αφού την εντόπισαν βρήκαν στην τσέπη της ένα μπουκάλι με άγνωστο υγρό.

Ανακρινόμενη, η 55χρονη καθαρίστρια παραδέχθηκε ότι από τις 20 περασμένου Ιουλίου τοποθετούσε στα μπουκάλια των συναδέλφων της ούρα τα οποία περισυνέλεγε από τα αποχωρητήρια του νοσοκομείου!

Στην ανάλυση που έγινε στο υγρό που τοποθετούσε στις φιάλες διαπιστώθηκε ότι το υγρό που είχε στο μπουκαλάκι η καθαρίστρια περιείχε τον ιό του σταφυλόκοκκου καθώς και αρκετά άλλα μικρόβια.

Η καθαρίστρια τέθηκε υπό αστυνομική κράτηση για τα περαιτέρω.

Δημοσίευση σχολίου