Τα θετικά στη σχέση εξ αποστάσεως μάλλον είναι πολλά τελικά, ίσως πιο πολλά από τα θετικά θα λέγαμε!


Γιατί να μην τον έχεις εδώ κοντά σου όταν τον χρειάζεσαι; Για μια αγκαλιά, ένα χάδι, μία κουβέντα; Σου λείπει έντονα και κάθε φορά που βλέπεις ζευγάρια αναρωτιέσαι πως θα ήταν η σχέση σας αν ήσασταν μαζί. Οι σχέσεις σε απόσταση δεν είναι εύκολο θέμα. Όμως ακόμα και σε αυτές υπάρχουν θετικά. Διάβασε μερικά από αυτά.


Κάνεις ταξίδια!
Η σχέση σε απόσταση είναι μία αφορμή για ταξίδια. Είτε ταξιδεύεις στην πόλη που μένει, είτε κόβετε την απόσταση στη μέση και κάθε φορά βρίσκεστε σε άλλον προορισμό, η σχέση σε απόσταση έχει το καλό ότι σε ταξιδεύει.


Δεν χάνεις τους φίλους σου!
Όταν μπαίνεις σε μία σχέση από την λαχτάρα σου να περνάς όλο και περισσότερο χρόνο με το σύντροφό σου, παραμερίζεις πολλές φορές τους φίλους σου ή αρχίζεις να περνάς όλο και λιγότερο χρόνο μόνη σου μαζί τους. Αυτό δεν συμβαίνει στη σχέση από απόσταση, αφού η απουσία του Άλλου σου αφήνει χρόνο να περνάς με την παρέα σου.


Δεν χρειάζεται να είσαι πάντα στην εντέλεια!
Το μεγάλο ατού της σχέσης από απόσταση είναι ότι δεν χρειάζεται να είσαι πάντα τέλεια αποτριχωμένη, βαμμένη και στιλιστικά άψογη για να εντυπωσιάζεις τον καλό σου!


Η χαρά των εκπλήξεων!
Σου στέλνει λουλούδια, ανταλλάσσετε γράμματα, εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά σου. Προκειμένου μία σχέση σε απόσταση να κρατηθεί ζωντανή, δεν της λείπει ο ρομαντισμός και οι εκπλήξεις.


Η αντάμωση!
Το καρδιοχτύπι όταν περιμένεις στο αεροδρόμιο, το λιμάνι ή το σταθμό του τρένου κάθε φορά, αυτό το τικ τακ κάθε φορά. Δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο.


Μπορείς να φλερτάρεις!
Κακά τα ψέματα. Όταν το αίσθημά σου δεν βρίσκεται σε ακτίνα χιλιομέτρων, το φλερτ είναι πιο εύκολο και γίνεται χωρίς τύψεις!


Cybεr $ex!
Μία από τις πιο βρώμικες φαντασιώσεις γίνεται το αγαπημένο παιχνίδι των ζευγαριών που βρίσκονται σε απόσταση προκειμένου να κρατήσουν το πάθος αναμμένο. Μπορεί το $ex να σου λείπει, όμως το Cybεr $ex είναι ένα από τα καλύτερα υποκατάστατα μαζί με τη σοκολάτα!

Δημοσίευση σχολίου